در مقاله حاضر ریستور فول بکاپ را به همراه تصویر آموزش خواهیم داد. ممکن برخی از مشترایان شما بخواهند هاست خود را به سرور های شما منتقل کنند و یا بدلیل ایراد در سایت و تغییرات ناخواسته و مخرب بخواهند فایل بکاپ موجود را بازیابی کنند . سابین سرور برای ایجاد اطمینان خاطر کاربران خود در بازه ی زمانی مشخص اقدام به پشتیبان گیری می کند.
در ریستور از طریق whm لازمه اول وجود فول بکاپ می باشد که کاربر و یا خودتان در اختیار داشته باشید . می بایست فایل مربوطه با همان نامی بکاب گیری شده است باقی بماند تا ریستور بدرستی انجام شود . برای ریستور هاست در ابتدا فایل بکاپ از طریق لینک دانلود مستقیم بر روی سرور دانلود و سپس از بخش ریستور بازیابی انجام شود بنابراین به روش زیر اقدام میکنیم .
ورود به محیط نمایندگی
در ابتدا وارد حساب روت سی پنل شود . برای ورود به حساب ریسلری خود می توانید از پورت ۲۰۸۷ استفاده نمایید.
مثال : www.damane.com:2087
دانلود فایل فول بکاپ
برای دانلود فول بکاپ بر روی سرور خود پس از ورود به حساب روت از بخش Server Configuration گزینه Terminal را انتخاب می کنیم .
در پنجره ترمینال با وارد کردن کد دستوری wget به همراه لینک دانلود مستقیم فول بکاپ فایل بر روی سرور بارگذاری خواهد شد .
تنظیمات ریستور بکاپ
حال فایل فول بکاپ بر روی سرور بارگذاری و آماده ی ریستور می باشد. حال برای انجام ریستور از بخش Backup گزینه ی Restore a Full Backup/cpmove File انتخاب می کنیم .
در پنجره ی پیش رو در قسمت Settings تنظیمات لازم را اعمال خواهیم کرد.
۱- برای گزینه ی Transfer Method گزینه ی Restore with Username را انتخاب می کنیم تا بتوانیم فایلی را که بارگزاری کرده ایم را انتخاب کنیم با انتخاب گزینه ی Restore with File باید فایل را از سیستم خود آپلود کنیم که زمانبر خواهد بود .
۲- از کومبوباکس موجود میتواینم فایل بکاپ مورد نظر خود را که در مرحله قبل بارگزاری کرده ایم را انتخاب کنیم .
۳- در این بخش گزینه ی پیش فرض باقی می ماند تا Restore بصورت کامل انجام شود .
۴- با انتخاب Overwrite the existing user هنگاه ریستور اطلاعات فایل بکاپ را بر روی هاست موجود جایگزاری خواهد کرد.
۵- با انتخاب این گزینه میتوانید ip اختصاصی به هاست اختصاص دهید.
با انتخاب فایل بکاپ و اعمال تنظیمات لازم و زدن دکمه ی ریستور ، بازیابی هاست انجام خواهد شد .
توجه داشته باشد اگر نام کاربری نمایش داده شده در بخش لیست یوزر موجود نباشد نباید تیک Overwrite the existing user انتخاب شود. و پس از اتمام ریستور نام کاربری را ویرایش کرد .
حال ریستور با موفقیت انجام شد . توجه داشته باشید که ارور نمایش داده شده به دلیل حساب رسیلری ( Owner) هاست مربوطه می باشد .
0 نظر