افزایش حجم آپلود وردپرس – آموزش افزایش حجم آپلود در سی پنل

 

با توجه به آپدیت سی پنل و اپدیت کلود لینوکس شکل و شمایل صفحات عوض شده است که مجدداً خدمت شما در تاریخ ۹۸/۵/۷ این آموزش را بازنویسی میکنیم. در این آپدیت همه چیز به صورت ایجکس فعال و غیرفعال می شود و نیاز به ذخیره و لود مجدد صفحه ندارید.

برخی اوقات شما هم قطعا اتفاق افتاده است که حین آپلود کردن فیلم یا تصویر و یا حتی هنگام آپلود یک سری پلاگین ها و ماژول ها در وردپرس و جوملا ، با خطای زیر مواجه شدید :
“شما نمیتوانید بیشتر از ۲ مگابایت را در سایت خود آپلود کنید ”

مثال این خطا زیاد است و اکثرا به زبان انگلیسی ظاهر می شوند.

فیلم آموزش افزایش حجم آپلود در سی پنل

 

در گذشته شما نیاز بود توسط کدهایی در فایل های php.ini و یا فایل .htaccess تغییراتی اعمال کنید تا این محدودیت از بین برود. این آموزش ها را در تمام وب سایت ها می توانید پیدا کنید.

البته این کدها را در زیر میتوانید مشاهده کنید که در اختیار شما قرار داده ایم.

شما می بایست این کدهارا در فایل .htaccess سایت خود در روت هاست در جای مناسبی از این فایل قرار دهید تا محدودیت شما رفع شود در غیر اینصورت ممکن است به اشتباه سایت خود را تا دقایقی قطع کنید و دنبال راه چاره باشید .

کد هایی که قرار است در این فایل قرار دهید عبارتند از :

php_value upload_max_filesize 512M
php_value post_max_size 512M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300

اما اکنون دیگر این کارها نیاز نیست. دیگر نیاز نیست برای وب سایت خود کدهایی را قرار دهید که ممکن است سایت شما را داون کنند و یا خرابی هایی به  بار بیاید.

ما در سابین سرور ، امروز قصد داریم به صورت تصویری و ویدیویی این آموزش را تقدیم شما کنیم تا از دست این مشکلات فرار کنید تا دیگر دور شما را خط بکشند.

 

پس با ما همراه باشید.


دیگر زمان آنکه وقت خود را بابت گشتن راه حل در اینترنت و استفاده از کدهایی که باعث نابودی هزاران وب فارسی شده ، گذشته است.

باید با تکنولوژی روبه جلو حرکت کنید.

در این آموزش با چند کلیک بسیار راحت و بدون دردسر افزایش حجم آپلود در وردپرس و یا افزایش حجم آپلود در جوملا را تجربه خواهید کرد.

کافیست با آموزش ما قدم به قدم حرکت نمایید.

 

  1. ابتدا وارد هاست سی پنل خود می شوید. اگر نیاز به آموزش دارید میتوانید آموزش ورود به هاست سی پنل را مطالعه نمایید.
  2. طبق تصویر زیر در بخش software هاست سی پنل خود بر روی آیکونی که زیرش نوشته : select php version کلیک کنید.
    آموزش تغییر ورژن php
  3. سپس بعد از کلیک بر روی آیکون فوق با صفحه زیر مواجه خواهید شد . بعد از انتخاب ورژن php مورد نظر که دور آن قسمت را دایره کشیدیم ، دکمه بغلی یعنی set as current را کلیک کنید تا برروی نسخه مورد نظر ست شود.
  4. آموزش تغییر ورژن php
  5. سپس مطابق تصویر زیر که دورش را مستطیل کشیدیم بر روی switch to php options کلیک کنید.
  6. آموزش تغییر ورژن php
  7. در صورتی که بر روی دکمه switch to php extentions کلیک کرده باشید صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد که در تصویر برای شما آمده است.
  8. آموزش تغییر ورژن phpشما در تصویر زیر طبق مستطیل های قرمز و آبی رنگی که کشیده ایم تنظیمات خود را اعمال می کنید. 

همانگونه که در تصویر فوق مشاهده میکنید ، دور نوشته های زیر را خط کشیده ایم که کاربر هر یک را نیز برایتان ذکر میکنیم.

 

  1. allow_url_fopen : برای اجرای برخی اسکریپت ها که به این مورد نیاز دارد می بایست فعال کنید. در هاست های سابین سرور این مورد خودکار فعال می شود.
  2. memory_limit : برخی از اسکریپت ها همانند وردپرس یا جوملا ، در جهت اجرای برخی پلاگین ها برای شما خطاهایی از قبیل محدودیت رم در هاست را می آورند که شما می توانید توسط این گزینه که روبرویش عدد ۱۲۸M نوشته شده است را تغییر دهید و بر روی عددی بزرگتر قرار دهید تا مشکل شما رفع شود.
  3. post_max_size : در اسکریپتهایی مانند وردپرس و جوملا هنگام آپلود فایل چندرسانه ای و یا تصویر و فیلم حجم محتوای شما بالا خواهد رفت که با بالابردن این مورد از بروز خطا جلوگیری خواهد شد.
    میتوانید بر روی ۸M کلیک کنید تا عددهای بزرگتر نیز برایتان به نمایش دربیاید. (همیشه براساس نیاز انتخاب کنید)
  4. upload_max_filesize : که تمام این آموزش بخاطر ایشان نوشته شده است و شما توسط این گزینه قادر خواهید بود افزایش حجم آپلود در وردپرس یا جوملا انجام دهید که دیگر نیازی به درج کدهای مزاحم در فایل های مهم سایت نیست و شما همیشه در امان خواهید بود.

 


خب با مواردی که در بالا تقدیم نگاه مهربان شما کردیم ، میتوانید بدون هیچ دغدغه ای و بدون هیچ مشکل خاصی برای سایت خود ، محدودیت هارا بردارید.

در صورتی که هاست شما از سابین سرور است و خودتان حوصله انجام اینکار را نداشته باشید ، ما خوشحال میشویم تیکت شما را مشاهده کنیم و این مشکل را برایتان حل کنیم.

 

5/5 - (4 امتیاز)