خطای 400 چیست

رفع خطای 400


خطای 400 چیست ؟

یکی از خطاهایی که همیشه مشاهده میکنیم خطای 400 میباشد . خطای 400 به این معنیست که سرور میزبان وسایت موردنظر نمیتواند درخواست شما را پردازش کند و میبایست مجددا تلاش کنید تا سایت باز شود. به اصطلاح باید سایت را چندین بار رفرش کنید تا مشکل رفع شود.

این مورد میتواند به راحتی با چند رفرش حل شود اما گاهی اوقات ممکن است مشکل از سمت سرور نیز باشد. اکثر افرادی که از سرور مجازی برای میزبانی وب سایت خود استفاده میکنند این مشکل را دارند و کمبود منابع و عدم کانفیگ سرور بصورت صحیح باعث این مشکل میشود .

خطای ۴۰۰ Bad Request که به اختصار ارور ۴۰۰ گفته میشود یک کد HTTP status میباشد.

این خطا بدین معنی میباشد که  وقتی که شما درخواستی ارسال میکنید (معمولا درخواست ساده ای مانند بارگذاری صفحات میباشد) ممکن است نادرست باشد یا خراب شده باشد به گونه ای که سرویس دهنده قادر به دریافت و ارسال آن نمیباشد و همین دلیل باعث خطای ۴۰۰ میشود.

رفع خطای 400
رفع خطای 400

نحوه نمایش خطای ۴۰۰

در اکثر مرورگرهای مطرح دنیا ، خطای 400 به شکل های مختلفی مشاهده میشود. در برخی از مرورگرها مانند گوگل کروم ، صرفا خطای 400 نشان داده میشود و زیر آن اطلاع میدهد که با مدیر سایت تماس بگیرید.

در مرورگر مطرحی مانند فایرفاکس خطا به شکل بد ریکوئست نمایش داده میشود و میگوید درخواست شما اشتباه است و باید اصلاح شود که برمیگردد به مشکلی که در ابتدای مقاله توضیح داده شد که سرور احتمالا نتوانسته درخواست شما را پردازش کند.

یا در مروگر اوپرا صرفا به شکل htt error 400 نمایش میدهد. در کل هر مرورگری قوانین و پرایویسی خاص خود را دارد که به همان شکل نیز خطا ها را نشان میدهد.

در زیر شما میتوانید تمام خطاهایی که امکان دارد در سیستم عامل های مختلف و مرورگرهای مختلف مشاهده کنید را ببینید تا برایتان آشنا باشد.

*HTTP Error 400

*HTTP Error 400 – Bad Request

*HTTP Status 400 – Bad Request

*HTTP Error 400. The request hostname is invalid

*400 Bad Request

*400 Bad Request. Request Header Or Cookie Too Large

*Bad Request. Your browser sent a request that this server could not understand.

*400 – Bad Request. The request could not be understood by the server due to malformed syntax. The client should not repeat the request without modifications

*Bad Request – Error 400

*Bad Request – Invalid URL

 

دلایل بروز خطای ۴۰۰

این خطا بیشتر به این دلیل نمایش داده میشود که ان ادرس در دسترس نیست ( با خطای 404 اشتباه نگیرید ) همانند سایتهایی که در خارج از ایران میزبانی میشوند و از سمت ایران یا فیلتر شده اند یا ما از سمت انها تحریم شده ایم. در اینصورت ممکن است خطای 400 دریافت کنیم.

در اپلیکیشن ها و برنامه های ایرانی نیز همیشه در حال مشاهده این خطا هستیم و کاملا طبیعی است که این مشکلات در درون سازمان های ایرانی که در سرورهای ایرانی میزبانی میشوند رخ دهد. اما هرچیزی راه چاره ای دارد و همه مشکلات از سمت هاستینگ نیست.

حتی اگر سیستم شما سایتی را در زمان خرابی کش کرده باشد این خطا را دریافت خواهید کرد.

اگر در زمان اپلود یک فایل حجیم در جایی به این خطا برخورد کردید باید متوجه شوید که به دلیل حجیم بودن فایل این اتفاق رخ داده است . ( این مورد را هم با خطای 408 اشتباه نگیرید – یکی نیستند )

نحوه رفع خطای 400
نحوه رفع خطای 400

نحوه رفع خطای 400

۱- در ابتدا خطاهای احتمالی که در URL موجود میباشد را بررسی کنید . دلیل رایج این خطا نوشتن نادرست نشانی اینترنتی و یا لینکی میباشد که به طور اشتباه درج شده است.

۲- کوکی های مرورگر خود را پاک کنید. ممکن است بیشتر کوکی ها خیلی قدیمی و یا از کار افتاده باشند که از دلایل مهم خطای 400 در سال 2024 است.

۳- کش DNS را پاک کنید. این کار باعث میشود معمولا خطای ۴۰۰ رفع شود . اگر از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنید و این خطا را برای چندبار متوالی دریافت کردید ، حتما با دستور ipconfig /flushdns  از طریق cmd کش ویندوز را پاک کنید تا مشکل رفع شود.

۴- راه حل بعدی برای رفع خطا پاک کردن کش مرورگر است . اگر با کش ویندوز مشکل رفع نشد ، حتما باید کش مرورگر را نیز حل کنید که خود مسئله مهمی است که البته با حذف کوکی ها کش نیز معمولا حذف میشود اما اگر تیک حذف شدن را نزده باشید حذف نخواهد شد.

5- در صورتی که خطای ۴۰۰ برای هر وبسایتی رخ دهد این خطا ناشی از مشکل اینترنت و اتصال سیستم شما به اینترنت میباشد.
در این مواقع تست سرعت را انجام دهید همچنین این مساله را با تامین کننده اینترنتی یا همان ISP مکاتبه کنید تا از درستی همه مراحل مطمئن شوید. منظور از isp ، ارائه دهنده اینترنت شماست . مثلا مخابرات ، آسیاتک ، پارس آنلاین و …

6- ممکن است خطای ۴۰۰ از طرف شما نباشد و میزبان سایت شما باید این مساله را حل کند . در این صورت با هاست ( شرکت هاستینگ خود ) خود تماس بگیرید.

7-در صورت عدم موفقیت با موارد گفته شده ، با یک موبایل یا سیستم دیگر سایت را بررسی کنید و ببینید ایا با دستگاه دیگری نیز همین خطا را میدهد یا خیر؟
اگر خطا در دستگاه دیگری نبود و صرفا شما این خطا را داشتید مشکل 100 درصد از سمت شماست. اما اگر افراد زیادی نتوانستند سایت را باز کنند به دلیل کرش کردن وبسروری میباشد که میزبان سایت از ان استفاده میکند و نمیتواند به تمام درخواست ها پاسخ دهد.
در اینصورت باید حتما با هاستینگ خود صحبت کنید تا مشکل را برای شما بررسی کند .

نتیجه گیری

همیشه مشکل و خطاهای رایج مانند 4xx و5xx از سمت هاستینگ شما نیست و کمی باید خودتان نیز آشنایی با رفع خطاها داشته باشید.

هاست شما در زمان هایی که خطای 500 و … دریافت میکنید میتواند مشکلتان را حل کند. اما در خصوص برخی از خطاهای سری 400 میبایست خود کاربر و مدیر وبسایت مشکل را ابتدا برسی کرده و سپس در صورت عدم رفع توسط خودش به هاستینگش اطلاع دهد.

اما درکل راه اصلی رفع خطای 400 این است که شما کش مرورگر و کش ویندوز خود را حذف کنید و مجددا سایت را باز کنید و همچنین از اپدیت بودن مرورگر و سیستم عامل خود اطمینان حاصل کنید.

اگر مورد خاصی داشتید از طریق نظرات با ما در ارتباط باشید.

5/5 - (1 امتیاز)

اسفندیار سلیمانیمشاهده نوشته ها

Avatar for اسفندیار سلیمانی

زندگی‌ مثل اسکرول ماوسه . هرچقدر هم گرون قیمت باشه بازم یه روزی خراب میشه . به یه شکل باور نکردنی ! پس تا هستیم قدر لحظاتمونو بدونیم و باور‌نکردنی زندگی کنیم.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *