آموزش رفع خطای 504

 

انواع خطاهایی که در وردپرس یا سایت های دیگر رخ میدهد محدودیت ندارد و برای رفع این خطاها باید چندین راه حل را تست کنید و ببینید منشا خطا کجا بوده و بعد از شناسایی کد خطا اقدام به رفع آن کنید.

خطای ۵۰۴ Gateway Timeout زمانی بوجود میاید که سرور در حال ارسال و دریافت اطلاعات به مرورگر میباشد و در زمان تعیین شده ای پاسخی از مرورگر دریافت نمیکند و در  نهایت خطا نمایش داده میشود.

آموزش نحوه رفع خطای ۵۰۴ در وردپرس

خطای ۵۰۴ در وردپرس ممکنه است به دلایل مختلفی خود را نشان بدهد و در حالت عمومی پیغام

۵۰۴ Gateway Timeout نمایش داده میشود.

اگر پیغام زیر را هم در مرورگر خود دریافت کردید باید بفهمید که این پیغام هم به معنی همین خطای ۵۰۴ است و برای رفع آنها از روشهایی که در مقاله زیر معرفی کرده ایم میتوانید استفاده کنید .

۵۰۴ Gateway Timeout
HTTP 504
۵۰۴ ERROR
Gateway Timeout (504)
HTTP Error 504 - Gateway Timeout
Gateway Timeout Error

 

هر یک از این خطاها ممکن است با یک پیغام در اندازه های کوچک در مرورگر نمایش داده شوند و یا در اندازه های مختلف در سیستم عامل های موبایل و دسکتاپ نمایش داده میشوند . برای رفع آنها روش هایی را که معرفی میکنیم به کار ببرید.

حالت اول رفع خطا

این حالت زمانی است که شما مدیر سایت هستید بنابرین به سرور و هاست برای انجام تغییرات دسترسی دارید. پس اگر کاربر عادی هستید نباید از روشهای زیر برای رفع خطا استفاده کنید و حالت دوم را بکار برید.

۱- خطا به دلیل انجام تغییرات از سمت سرور

زمانی که در سمت سرور تغییراتی ایجاد شود باعث بوجود آمدن خطای gateway timeout در وردپرس میشود.

در اینجا کاری از دست ما ساخته نیست و باید منتظر باشیم تا میزبانی مشکل را برطرف کند ولی نیاز نیست که سریعا با بوجود آمدن خطا تیکت ارسال کنید زیر در سرور انواع و اقسام نرم افزارهایی وجود داره که بصورت دوره ای باید آپدیت شوند و گاهی هنگام آپدیت چنین مشکلاتی بوجود میاید.

۲- خطا بدلیل بازدید های بالا

 گاهی اوقات بدلیل اینکه بازدید سایت شما بالا رفته سرور و هاست قادر به پاسخگویی نمیباشد. به همین خاطر خطای ۵۰۴ یا خطای ۵۰۳ را در وردپرس مشاهده کنید. برای اطمینان از اینکه مشکل از بازدید بالای سایت میباشد فقط کافیست یکبار آمارگیر وردپرس خود رابررسی کرده و تعداد افراد آنلاین و بازدیدهای مربوط به امروز را مشاهده کنید.

۳- خطا بدلیل وجود اختلالات در دیتابیس وردپرس

گاهی اوقات بعلت عدم بهینه سازی و شلوغ بودن دیتابیس از داده های اضافی خطا بوجود می آید و برای اینکار کافیست پایگاه داده خود را بهینه سازی کنید.

۴-خطا بدلیل خراب بودن فایل htaccess.

بعضی وقت ها بدلیل تغییرات در فایل htaccess. ممکن است خطا بوجود بیاید . اگر در هنگام ویرایش و تغییرات فایل htaccess. چنین خطایی بوجود آمد کافیست نام فایل را که در مسیر public_html قرار دارد را تغییر داده و به یک نام دیگر مانند htaccess_old. تغییر دهید و سپس به منو  تنظیمات> پیوندهای یکتا در پیشخوان وردپرس مراجعه کرده و تغییرات را ذخیره کنید تا فایل جدید تولید شود.و یا اینکه کدهایی که قبلا به فایل اضافه نمودید را پاک کنید و کدهای وارد شده را بررسی کنید و ببینید آیا درست وارد شده اند یا خیر.

۵- خطا بدلیل آپدیت کردن افزونه یا قالب

اگر بعد از آپدیت کردن قالب ، افزونه و یا حتی خود وردپرس با چنین خطایی مواجه شدید کافیست با جایگزین کردن نسخه قبلی مشکل را برطرف کنید. سپس قالب ، .افزونه و یا هسته وردپرس را بررسی کنید که به چه دلیل باعث بوجود آمدن خطای ۵۰۴ شده است و بعد از رفع اشکال آپدیت خود را انجام دهید.

۶- خطا هنگام استفاده از کلودفلر

در صورت استفاده از کلودفلر گاهی ممکن است با این خطا مواجه شوید که دلیل آن عدم ایجاد ارتباط میان سرور و کلودفلر است و گاها بصورت موقت این خطا پیش میاد . شاید بوجود آمدن این خطا فقط دقایقی طول کشیده و سپس خود به خود رفع شود. اگر رفع نشد تنظیمات کلودفلر یا هاست خود را بررسی کنید.

۷- پایین بودن زمان اجرای PHP

ممکن است به دلیل پایین بودن زمان اجرای php چنین خطایی بوجود آید برای برطرف کردن آن کافیست کد زیر را داخل فایل htaccess. قرار داده و سپس ذخیره کنید:

<IfModule mod_php7.3>
php_value post_max_size 5M
php_value upload_max_filesize 5M
php_value memory_limit 128M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300
php_value session.gc_maxlifetime 1200
</IfModule>

در کدهای بالا مدت زمان تعیین شده روی ۳۰۰ ثانیه قرار گرفته شده است که اگر در طول این مدت زمان اسکریپت قادر به اجرای php نباشد خطای تایم آوت بوجود میاید که میتوانید با اضافه کردن این کد محدودیت مدت زمان اجرای php در وردپرس را بیشتر کنید.

۸- تماس با شرکت میزبانی هاست

اگر با استفاده از روش های فوق موفق به برطرف شدن خطا نشدید کافیست با ارسال تیکت به شرکت هاستینگ خود موضوع را با آنها در میان گذاشته تا بررسی و رفع کنید.

حالت دوم: رفع خطای ۵۰۴ سمت کاربر

در حالت دوم اگر کاربر عادی هستید و موقع بازدید از سایت با خطای ۵۰۴ مواجه شدید با استفاده از راهکارهای زیر اقدام به برطرف کردن خطای ۵۰۴ کنید:

۱- با استفاده از دکمه های CTRL+F5 یا  CTRL+R برای ریلود کردن صفحه خطا چندین بار متوالی انجام دهید تا مجددا درخواست لود صفحه به سرور ارسال و پاسخی دریافت شود. اگر پاسخ به درستی ارسال و در سمت سرور مشکلی وجود نداشته باشد صفحه برایتان لود میشود.

۲- مودم خود را برای چند دقیقه خاموش و سپس روشن کنید.مجددا مشکل را بررسی کنید.

۳- از ابزار تغییر  آی پی استفاده کنید تا با استفاده از آی پی کشورهای دیگر به سایت دسترسی داشته باشید.

۴- کمی منتظر مانده و سپس  صفحه مورد نظر دسترسی پیدا کنید.

 

 اگر سوالی یا موردی بود از طریق نظرات با ما در ارتباط باشید.

موفق و پیروز باشید

5/5 - (1 امتیاز)

اسفندیار سلیمانیمشاهده نوشته ها

Avatar for اسفندیار سلیمانی

زندگی‌ مثل اسکرول ماوسه . هرچقدر هم گرون قیمت باشه بازم یه روزی خراب میشه . به یه شکل باور نکردنی ! پس تا هستیم قدر لحظاتمونو بدونیم و باور‌نکردنی زندگی کنیم.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *