آموزش نصب قالب وردپرس

آموزش نصب قالب وردپرس


آموزش نصب قالب وردپرس

آموزش نصب قالب روی وردپرس برروی هاست سی پنل آلمان ، هاست دایرکت ادمین یا لوکال هاست هیچ تفاوتی با هم ندارد. اگر به دنبال آموزش نصب قالب وردپرس روی هر کدام از این هاست ها هستید می توانید با انجام مراحل زیر آن را  نصب کنید.

هزاران قالب وردپرس وجود دارد که می توانید آنها را امتحان کنید. بسیاری از قالب های وردپرس بصورت رایگان هستند و بعضی از آنها نیز تجاری و پولی هستند. به عنوان یک تازه کار شاید بخواهید انها را امتحان کنید تا قالب سایت دلخواهتان را بیابید.

این راهنما مخصوص افراد مبتدی و تازه کار است. در این آموزش ما به صورت مرحله به مرحله روش نصب قالب وردپرس را برایتان به اشتراک گذاشته ایم. سه روش مختلف برای نصب قالب وردپرس وجود دارد که می توانید هر کدام را که برایتان مناسب تر است انتخاب کنید.

مطالعه کنید : قالب وردپرس چیست ؟

آموزش نصب قالب روی وردپرس

نصب قالب های وردپرس خیلی آسان است اما به خاطر داشته باشید که تغییر قالب وردپرس ظاهر سایت شما را کاملا تغییر می دهد و ممکن است برروی موارد مختلفی همچون سئو سایت شما ، تجربه کاربران از سایت شما ، سرعت بارگذاری سایت شما و … تاثیر بگذارد.

پس در هنگام انتخاب قالب وردپرس به موارد گفته شده توسط کافی داشته باشید.

روش اول : نصب قالب وردپرس از طریق پیشخوان

برای نصب قالب از طریق پیشخوان از آدرس زیر می توانید اقدام کنید

پیشخوان > نمایش > پوسته ها

 

15

در قسمت نمایش روی پوسته ها کلیک کنید.

16

 

سپس روی گزینه افزودن کلیک کنید

 

18

 

در این قسمت هزاران قالب وردپرس رایگان وجود دارد که می توانید از بین آنها هر کدام را که بخواهید نصب کنید.

 

17

در صورتی که قالبی روی سایتتان نصب یا فعال باشد علامت نصب شده و فعال در کنار قالب مورد نظر نشان داده می شود.

 

20

 

با کلیک بر روی دکمه آبی رنگ نصب در کنار قالب مورد نظرتان می توانید آن را نصب و فعال کنید. زمانی که قالبی نصب می شود در قسمت پوسته ها در کنار قالب های فعلی تان نشان داده می شود. برای تغییر قالب وردپرس می توان پوسته نصب شده جدید را فعال کرد.

بعضی از قالب ها نیاز به افزونه خاصی دارند. به کمک آموزش نصب افزونه وردپرس می توان افزونه های مورد نیاز را نصب کرد.

 

روش دوم : نصب قالب وردپرس از طریق آپلود در پیشخوان

روش دوم برای نصب قالب وردپرس آپلود و بارگذاری قالب از طریق پیشخوان است. در صورتی که قالبی را طراحی یا خریداری نموده اید که در مخزن وردپرس موجود نیست یا قبلا آن را از مخزن وردپرس دانلود کردید و در کامپیوترتان موجود است می توانید از طریق پیشخوان > نمایش> پوسته ها> افزودن> بازگذاری پوسته اقدام کنید

 

21

سپس فایل zip قالبتان بدون هیچ افزونه یا فایل جانبی دیگری را در این قسمت بارگذاری کنید.

 

22

توجه : در صورتی که قالب سایتی را خریداری نموده اید که در کنارش افزونه نیز وجود دارد ابتدا افزونه ها را از طریق آموزش نصب افزونه نصب کنید سپس فایل zip قالبتان بدون هیچ فایل جانبی دیگری را از طریق بارگذاری پوسته نصب کنید.

23

سپس روی گزینه نصب کلیک کنید تا نصب شود.

 

روش سوم : نصب قالب وردپرس از طریق هاست

اگر احساس می کنید ماجراجو هستید و می خواهید مهارت خود را زیادتر کنید این روش را امتحان کنید. در نظر داشته باشید که برای یک فرد مبتنی کمی حرفه تر و پیشرفته تر است به همین دلیل ممکن است برایتان کمی سخت تر از دو روش قبلی باشد.

برای نصب قالب روی هاست وردپرس یا دایرکت ادمین خود ابتدا به پنل هاست خود وارد شوید.

24

در هاست سی پنل از قسمت files روی گزینه file manager کلیک کنید

در public_html جایی که وردپرستان را نصب کردید یک پوشه به اسم wp-content وجود دارد.

25

 

داخل wp-content چند پوشه دیگر وجود دارد که یکی از آنها themes است. به پوشه themes وارد شوید. در این قسمت تمام قالب هایی که قبلا نصب شده اند موجود می باشد. فایل فشرده زیپ قالب را در themes بارگذاری کنید. سپس از حالت فشرده خارج کنید. در صورتی که قالبتان نیاز به افزونه خاصی دارد حتما قبل از انجام این کار آن افزونه ها را نصب کنید.

مطالعه کنید : مزایای هاست وردپرس

سوالات متداول در مورد نصب قالب وردپرس

در اینجا بعضی از رایج ترین سوالاتی که در مورد نصب قالب وردپرس مطرح می شود پاسخ داده شده اند.

1-از چند قالب می توان در وردپرس استفاده کرد ؟

همزمان فقط می توانید از یک قالب فعال روی سایت خود استفاده کنید. اما می توانید چندین قالب را نصب کنید و به صورت جداگانه آنها را فعال کنید. در صورتی که یک قالب فعال باشد قالب قبلی به صورت خودکار غیرفعال می شود.

2-پوسته فرزند چیست ؟

پوسته فرزند یا چیلد تم child theme یک قالب جانبی است که تمام قابلیت ها و ویژگی های قالب اصلی را دارد. تم چیلدها در کنار قالب اصلی قرار میگیرند و می توان آنها را فعال کرد اما در صورتی که قالب اصلی حذف شود تم چیلد را نمی توان فعال کرد و حذف خواهد شد.

3-فریمورک قالب چیست ؟

فریمورک های قالب وردپرس قالب های بهینه و رایگانی هستند که در اختیار کاربران و طراحان وب قرار میگیرند تا بتوانند سایت دلخواه خود را بسازند. این باعث می شود سرعت برنامه نویسی و توسعه قالب وردپرس افزایش یابد. از محبوب ترین فریمورک های وردپرس می توان به Genesis by StudioPress اشاره کرد.

4-افزونه چیست ؟

افزونه ها برنامه های کوچکی هستند که می توان آنها را در کنار قالب وردپرس نصب کرد. یک افزونه وردپرس می تواند امکانات سایت را افزایش دهد. در واقع به صورت یک برنامه مکمل و جانبی است که تمام آنچه قالبتان ندارد را به آن اضافه کند.

مطالعه کنید : افزونه وردپرس چیست ؟

5/5 - (1 امتیاز)

فرشته شکوه نیامشاهده نوشته ها

Avatar for فرشته شکوه نیا

بیش از 9 سال است که کار ترجمه و تولید محتوا را دنبال کرده و حدود 2 سال است که در زمینه طراحی سایت فعالیت دارد. علاقه زیادی به وردپرس و تجارت الکترونیک داشته و در حال حاضر به تیم تحریریه سابین سرور پیوسته اند.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد کپچا