آموزش ساخت php.ini در هاست سی پنل
در سری مقالات آموزشی وبلاگ سابین سرور ، قصد داریم آموزش ساخت php.ini را تقدیم شما عزیزان کنیم. اما نکته ای که وجود دارد این است که در هاست سی پنل سابین سرور ، ما از این قابلیت استفاده نمیکنیم و این روش برای سرورهایی استفاده میشود که از کلاودلینوکس استفاده ای ندارند.
بنابر این اگر از سابین سرور سرویس هاست دارید ، این آموزش برای شما مفید نخواهد بود. تمامی تنظیمات اینچنینی در هاست های سابین سرور ، از طریق بخش select php version انجام میشود که جایگزین امن و اصولی برای بخش multi php ini editor میباشد.
آنچه در این مقاله میخوانید :
فایل php.ini چه فایلی است ؟
فایل php.ini فایلی است که دارای یک سری مقادیر پیش فرض و اطلاعاتی از نسخه php است که مقادیر پیش فرض مانند تغییر اندازه حداکثر آپلود و یا ارسال داده میباشد که میتوان آن ها را به دلخواه توسط php.ini تغییر داد و با کمک تابع phpinfo نیز میتوان اطلاعات نسخه php را مشاهده کرد.
در گذشته و نسخه های قدیمی سی پنل شما می بایست فایل php.ini را دستی میساختید و دستی داخل آن تغییرات اعمال میکردید. اما باتوجه به پیشرفت این کنترل پنل و کنترل پنل های دیگر مانند دایرکت ادمین دیگر نیاز به اینکار نیست و براحتی میتوانید از طریق بخشی به نام MultiPHP INI Editor این کار را انجام دهید.
خب بعد ازینکه بر روی گزینه فوق کلیک کنید به صفحه ای مشابه تصویر زیر برخورد خواهید کرد.
توضیحات را با شماره گذاری که انجام شده است خدمت شما بیان میکنیم که بصورت کامل متوجه موارد زیر شوید.
توضیحات مربوط به تصویر بالا
- میتوانید در این قسمت دامنه مورد نظر و دایرکتوری مورد نظر را انتخاب نمایید.
- display_errors : اگر این گزینه را فعال کنید میتوانید ارور های خود در کدهایتان را مشاهده کنید. فعال بودن همیشگی پیشنهاد نمیشود.
- max_execution_time :در زبان برنامه نویسی php , به طور پیش فرض مدت زمان اجرای اسکریپت php دقیفا ۳۰ ثانیه است .
این مقدار از طریق فایل php.ini و دستوری به اسم max_execution_time کنترل می شود .
این دستور مقادیر را بر حسب ثانیه قبول می کند . اگر ۰ باشد , به این معنا که هیچ محدودیت زمانی برای اجرای یک کد php وجود ندارد .
این مورد می تواند بسیار خطرناک باشد بخصوص اگر برنامه شما با مشکل حلقه بی نهایت و یا عدم ارسال response مواجه شود و به شدت منابع سخت افزاری و مموری را درگیر می کند . - max_input_time :حداکثر زمان را بر اساس ثانیه تنظیم می کند که یک اسکریپت برای تجزیه و تحلیل داده های ورودی مانند POST ، GET و آپلودهای پرونده مجاز به چه مقدار زمان مجاز است تا اجرا شود.
- max_input_vars : این مورد حداکثر تعداد متغیرهای ورودی مجاز در هر درخواست را تعیین می کند و می تواند برای جلوگیری از حملات اینترنتی مانند دیداس یا اتک و … مفید باشد . تمامی حملات را بر اساس مقدار ورودی هش میکند. دیفالت این مقدار روی ۱۰۰ می باشد.
- memory_limit : گاهی اوقات پیش می اید که اسکریپت شما نیاز رم بالایی دارد. این مقدار بصورت پیشفرض روی ۱۲۸M تنظیم است و شما میبایست آن را افزایش دهید تا با مشکل مواجه نشوید.
- post_max_size : اگر کسی هستید که در سایت خود میخواهید پست بگذارید و درآن ازتصاویر و … کد های دیگر استفاده کنید و یا فیلم و .. بگذارید ممکن است خطا رخ دهد. مقدار پیشفرض ۲M می باشد و می توانید آن را تا مرز دلخواه خود تغییر دهید. ( البته زیاده روی نکنید )
- session.gc_maxlifetime : از طریق این بخش افزایش زمان Session در PHP و سرور لینوکس را میتوانید انجام بدهید. مقدار زمان بر اساس ثانیه وارد کنید.
- session.save_path : مسیر دایرکتوری که در آن سشن های شما ذخیره میشود را نمایش میدهد. تغییرات ندهید.
- upload_max_filesize : اگر کسی هستید که در سایت خود میخواهید یک فیلم ۴۰ مگابایتی بگذارید ممکن است خطا رخ دهد که حجم بسیار زیاد از مقدار پیشفرض می باشد.
مقدار پیشفرض ۲M می باشد و می توانید آن را تا مرز دلخواه خود تغییر دهید. ( البته زیاده روی نکنید ) - zlib.output_compression : با فعال کردن این گزینه فشرده سازی هیدر ها در کدهای شما انجام می شود و در سرعت تاثیر گذار است. البته معنای دیگری دارد و میتوانید سرچ کنید.
- APPLY : با زدن این گزینه تمام تنظیمات شما به صورت کامل ذخیره خواهد شد.
پس از سیو شدن تنظیمات فوق ، به public_html مراجعه کرده و داخل آن فایل php.ini را مشاهده میکنیم.
فایل php.ini رو چطوری از حالت مخفی خارج کنم؟
اگر این فایل را مشاهده نمیکنید کافیست طبق تصویر زیر آن را از مخفی بودن خارج نمایید. اگر نیز کلا وجود نداشت میتوانید فایل را بسازید و این تنظیمات فوق را یک بار دیگر سیو کنید.
سخن پایانی
اگر در هاست شما ، بخشی با نام Select PHP Version وجود دارد ، حتما سعی کنید تا این موارد ذکر شده در بالا را از طریق بخش سلکت پی اچ پی ورژن انجام دهید و از تغییرات در فایل php.ini پرهیز کنید. اما اگر هاست شما یک هاست عادی است و این بخش وجود ندارد ، بهترین کار استفاده از همین بخش Multi php ini editor میباشد که به آن دسترسی دارید.
در هاست های سابین سرور ، بدلیل استفاده از php های ایمن که کلاودلینوکس ارائه میکند ، از multi php ini editor استفاده ای نمیشود و بجای این بخش از select php version استفاده میشود. در استفاده از این بخش ها باید کمی احتیاط کنید چون تنظیمات اشتباه باعث ایجاد مشکلات اساسی خواهد شد.
سلام و احترام
اقا دم شما گرم واقعا عالی و کاربردی بود
سلام و درود
سپاس از نظر مفیدتون
سلام
دم شما گرم
عالی بود
سلام محمد عزیز
از توجه شما متشکریم
سوالی داشتید در خدمت هستیم
موفق باشید