3 روش برای بکاپ گیری از وردپرس

3 روش برای بکاپ گیری از وردپرس


چرا از وردپرس بکاپ گیری کنیم ؟ 3 روش برای بکاپ گیری از وردپرس چیست ؟ یکی از موضوعات پر بحث در رابطه با سایت های وردپرسی بکاپ گیری از وردپرس است. جالب است بدانید که در بسیاری از مواقع شما برای حل برخی از مشکلات پیش آمده در وردپرس مجبور به بازگردانی و استفاده از بکاپ هستید.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که محبوبت زیادی هم در بین وبمستران دارد . اما در بسیاری از مواقع بخصوص در زمان های آپدیت وردپرس و اعمال تغییرات روی آن، مدیران سایت ها با خطا ها و مشکلات زیادی روبرو می شوند . در چنین شرایطی بهترین و بی دردسر ترین راهکار استفاده از نسخه های پشتیبانی است که پیش از بروز مشکل تهیه کرده اید.

پس بکاپ گیری از اطلاعات و بخصوص بکاپ گیری از وردپرس اهمیت بسیار فراوانی دارد.

3 روش برای بکاپ گیری از وردپرس

همانطور که گفتیم وردپرس محبوبترین سیستم مدیریت محتوای مورد استفاده در سطح جهان است. راه ها و روش های مختلفی نیز برای بکاپ گیری از وردپرس وجود دارد که در این آموزش در وبلاگ سابین سرور ما 3 روش برای بکاپ گیری از وردپرس را به شما آموزش می دهیم.

  1. بکاپ گیری بصورت دستی
  2. بکاپ گیری با استفاده از افزونه
  3. بکاپ گیری از وردپرس از طریق هاست

3 روش برای بکاپ گیری از وردپرس

دلایل اهمیت بکاپ گرفتن از سایت وردپرسی

شاید این سوال برای شما هم پیش بیاد که چرا باید از وردپرس بکاپ گیری کنیم و بکاپ گیری از وردپرس چه اهمیتی دارد ؟

تصور کنید روی سایت خود تغییراتی همچون نصب و یا غیرفعال کردن پلاگین یا قالب ، تغییر در کد های قالب یا افزونه و … را اعمال می کنید و در این لحظه سایت شما با خطا روبرو شد . یا تصور کنید که سایت شما به دلایل امنیتی مختلفی آلوده شده است . در چنین شرایطی بهترین راهکار برای شما استفاده از بکاپ هایی است که از قبل تهیه کرده اید . حال اگر بکاپ نداشته باشید چه می شود ؟ احتمال خیلی زیادی سایت شما نابود می شود و مجبور به راه اندازی مجدد و صرف هزینه های زیادی برای سایت خود خواهد بود.

پیشهاد ویژه : هاست بهینه شده برای وردپرس

بکاپ گیری از سایت وردپرسی

 3 روش بکاپ گیری از سایت وردپرسی

پشتیبان گیری از وردپرس بصورت دائمی برای مقابله با هر بحرانی بسیار ضروری است . شما به عنوان یک مدیر سایت یا پشتیبان سایت وردپرسی میبایست همواره یک نسخه پشتیبان از سایت خود داشته باشید.

بکاپ گیری از وردپرس با روش های مختلفی قابل انجام است و در نهایت شما نیازمند هاست بکاپ برای ذخیره و نگهداری از فایل های بکاپ هستید تا بتوانید در هر لحظه و  هر شرایطی به نسخه های پشتیبان سایت خود دسترسی داشته باشید.

سابین سرور در حال حاضر هاست بکاپ با کیفیت بالا و قیمت مقرون به صرفه را ارائه می کند و شما میتوانید برای ذخیره سازی بکاپ های تهیه شده از این سرویس ها استفاده کنید.

1- بکاپ گیری از سایت وردپرسی بصورت دستی

برای بکاپ گیری دستی از اطلاعات سایت وردپرسی شما نیازمند نرم افزارهایی همچون FileZilla برای سیستم خود هستید. بکاپ دستی از وردپرس یکی از روش های زمان بر می باشد.

در بکاپ گرفتن دستی شما باید دو مرحله را طی کنید .

  • ذخیره سازی تمامی فایل ها و فولدهای مربوط به وردپرس
  • ذخیره کردن اطلاعات دیتابیس ( خروجی گرفتن از دیتابیس )

برای ذخیره سازی فایل ها و فولدر های مربوط به وردپرس شما از طریق پروتکل ftp و از طریق نرم افزارهایی همچون FileZilla میتوانید وارد هاست خود شوید .

اگر نحوه ساخت اکانت FTP و اتصال به آن آشنا نیستید پیشنهاد میکنم آموزش ساخت ftp در سی پنل و اتصال به آن را مطالعه کنید .

پس از ذخیره سازی فایل ها و فولدر ها نوبت به ذخیره سازی دیتابیس وردپرس میرسد . برای اینکار شما میتوانید به راحتی از طریق phpMyAdmin از اطلاعات دیتابیس خروجی بگیرید.

درصورتی که با نحوه خروجی گرفتن از دیتابیس آشنا نیستید میتوانید آموزش خروجی گرفتن از دیتابیس را مطالعه کنید.

پیشنهاد سابین سرور : نمایندگی هاست سی پنل آلمان

2- بکاپ گرفتن از وردپرس با افزونه ها

یکی از دیگر از ویژگی های وردپرس داشتن افزونه های متنوع آن است . تا کنون افزونه های زیادی برای بکاپ گیری از وردپرس معرفی شده اند که هرکدام امکانات خاص خود را دارد . در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم.

معرفی بهترین افزونه های بکاپ وردپرس

  • افزونه بکاپ و انتقال سایت آپ درفت پلاس | UpdraftPlus Premium
  • افزونه ساخت بسته نصبی آسان با داپلیکیتور پرو | Duplicator Pro
  • افزونه ی رایگان Jetpack Backups
  • افزونه ی WP Time capsule
  • افزونه BackWPUp
  • افزونهٔ BackupBuddy: غیررایگان، اما کاربردی!

افزونه های زیادی برای بکاپ گیری از وردپرس وجود دارند و ما در اینجا فقط چندمورد از بهترین ها را معرفی کردیم.

افزونه های بکاپ وردپرس

شما با استفاده افزونه هایی که معرفی کردیم امکان بکاپ گیری کامل از سایت وردپرسی خود را خواهید داشت . این افزونه ها قابلیت هایی همچون بکاپ گیری و نگهداری بکاپ برروی هاست اصلی میزبانی سایت ، دانلود بکاپ برروی سیستم شخصی شما و همچنین آپلود بکاپ تهیه شده از طریق پروتکل FTP برروی هاست بکاپ را دارند.

ما پیشنهاد میکنیم همواره یک نسخه از اطلاعات سایت خود را بررروی سیستم شخصی و یک نسخه از آن را در جایی غیر از سرور های شرکت میزبانی سایت خود نگهداری کنید.

3- تهیه بکاپ از وردپرس توسط سیستم بکاپ هاست

یکی از ویژگی های مهم سرویس های میزبانی وب قابلیت بکاپ گیری از اطلاعات کل سرویس میزبانی است . به این صورت که شما یک فول بکاپ از تمامی اطلاعات ( فایل و فولدر و دیتابیس و … ) موجود روی هاست خود میتوانید بکاپ تهیه کنید.

سی پنل و دایرکت ادمین پر استفاده ترین کنترل پنل های میزبانی وب هستند و هر دو این کنترل پنل ها دارای بخشی به نام backup هستند که بصورت پیشفرض در اختیار شما قرار میگیرند. ( متاسفانه برخی از شرکت ها اقدام به غیرفعال سازی این قابلیت در سرویس های خود می کنند)

شما با ورود به این قسمت در هاست ایران و یا هاست دایرکت ادمین امکان تهیه فول بکاپ از هاست خود و ذخیره این بکاپ برروی هاست فعلی ، آپلود روی هاست بکاپ از طریق پروتکل FTP یا دانلود بکاپ برروی سیستم شخصی خود را خواهید داشتد.

پیشنهاد می کنیم 2 آموزش زیر را مطالعه کنید :

1- آموزش بکاپ گیری در سی پنل

2- آموزش بکاپ گیری در دایرکت ادمین

جمع بندی

در این مقاله آموزشی از سری آموزش وردپرس به شما درباره اهمیت بکاپ گیری در وردپرس گفتیم و همچنین 3 روش بکاپ گیری وردپرس را یاد دادیم .

در نهایت ما نیز مجددا پیشنهاد می کنیم اگر توانایی بکاپ گیری روزانه را دارید از سایت خود بصورت روزانه و در غیر اینصورت بصورت هفتگی بکاپ گیری کنید.

همچنین بشدت توصیه میکنیم که همیشه یک نسخه از بکاپ اطلاعات سایت خود را در سرور و هاستی غیر از هاست اصلی میزبانی سایت خود نگهداری کنید.

5/5 - (2 امتیاز)

فرشته شکوه نیامشاهده نوشته ها

Avatar for فرشته شکوه نیا

بیش از 9 سال است که کار ترجمه و تولید محتوا را دنبال کرده و حدود 2 سال است که در زمینه طراحی سایت فعالیت دارد. علاقه زیادی به وردپرس و تجارت الکترونیک داشته و در حال حاضر به تیم تحریریه سابین سرور پیوسته اند.

2 نظرات

  • بهترین روش همون بکاپ گیری خود سی پنله
    قابل اعتماد تر هست

    • سلام علی عزیز
      بله . ولی اون بکاپ گیری هم همیشه قابل اعتماد نیست و گاها پیش میاد که بکاپ مشکل داشته باشه.
      بااحترام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *