روش کار با hotlink protection دایرکت ادمین

روش کار با hotlink protection دایرکت ادمین


روش کار با hotlink protection دایرکت ادمین

در این آموزش قصد دارم روش کار با hotlink protection دایرکت ادمین را برایتان توضیح بدهم اما hotlink چیست ؟

برای اینکه بهتر متوجه مفهوم hotlink شوید بگذارید برایتان یک مثال ساده بزنم. تصور کنید یک یک کارت سوخت دارید و شخصی بدون اینکه شما خبردار شوید از کارت سوختتان دارد استفاده می کند.

آنها راهی پیدا کرده اند تا بتوانند از راه دور حتی بدون اینکه کارت سوختتان را از شما تحویل بگیرند از کارت سوختتان استفاده کنند و ماشین خود را روشن کنند. کاملا واضح است که این کار درستی نیست و شما قطعا راضی به انجام این کار نیستید.

هات لینک هم مثل سوء استفاده از کارت سوخت است که در این آموزش قصد داریم به آن بپردازیم. شما با خواندن این آموزش می اموزید که hotlink چیست، چطور هات لینک بوجود می آید و چه اقداماتی را باید انجام بدهیم تا مانع از هات لینک شویم.

hotlink  چیست ؟

hotlink در زبان فارسی به آن پیوند داغ، لینک دهی از راه دور، لینک  مستقیم، سرقت پهنای باند یا دزدی پهنای باند هم گفته می شود اصطلاحی در مدیریت هاست هایی مثل هاست سی پنل یا هاست دایرکت ادمین است

این وضعیت برای زمانی است که سایتی یک کد HTML که حاوی تصاویری از سایت شما است را در سایت خودش قرار دهد هر بار که کاربران این تصاویر را ببینند از پهنای باند شما استفاده می شود زیرا مرورگر بازدیدکننده مستقیما به سرورتان دسترسی دارد.

هاتلینک پروتکشن روشی برای جلوگیری از پیوند مستقیم سایر وبسایت ها به تصاویر، CSS یا javascript های صفحات وبسایت شماست. هاتلینک پروتکشن یک سپر ایمنی بسیار قوی است که از سوء استفاده سایر سایتها از پهنای باند سایتتان جلوگیری میکند. این کار میتواند بدون اجازه شما باشد و حتی روحتان هم خبردار نشود که پهنای باندتان دارد توسط سایتهای دیگر استفاده می شود.

البته توجه داشته باشید که hotlink اساسا از نقض حق کپی رایت بمراتب یک پله بدتر است. به عنوان مثال اگر به جای لینک دادن به تصویر آن را بارگیری کنند و از آن به اسم تصویر سایت خودشان استفاده کنند ان هم بدون اینکه نامی از صاحب اصلی تصویر ببرند.

هنگام ساخت یک هات لینک شخص از لینک سایت یا آدرس اینترنتی برای ارجاع به تصویر استفاده می کند و ممکن است اسم صاحب اصلی تصویر را استفاده نکند. بنابراین به کمک hotlink protection میتوان مانع از انجام این کار شد.

مطالعه کنید : ساخت A رکورد در هاست دایرکت ادمین

چرا هاتلینک رخ می دهد و هات لینک چه ضرری دارد ؟

در بسیاری از موارد هاتلینک عمدی نیست. در واقع سایت سازنده هات لینک می داند که چکاری انجام می دهد اما نمیداند که این کار اشتباه است. چیزی که این شخص نمیداند این است که hotlink می تواند برای صاحب تصویر هزینه سنگینی به همراه داشته باشد.

تصور کنید شخصی محتوایی را که شما با زحمت برای سایت خودتان ساخته اید یا برای ان کلی هزینه کرده اید را بردارد و از منابع سرور شما هم استفاده کند.

در بسیاری از موارد هات لینک غیرقانونی است زیرا مجوز استفاده از عکس را ندارند و مجوز استفاده از عکس فقط برای سایت شماست نه برای شخصی که تصمیم دارد URL تصویر را کپی کند و از آن استفاده کند. از طرف دیگر با استفاده از این تصاویر در سایتشان باعث می شوند پهنای باند سرور سایتتان مصرف شود و سرعت سایت شما بشدت کاهش پیدا میکند و نه تنها باعث از دسترس خارج شدن سایتتان می شود کاربران زیادی را از ساییتان دور می کند.

کاربران به شدت از کندی یک سایت متنفرند گوگل هم از آن متنفر است و hotlink باعث افت سرعت و کاهش رتبه گوگل می شود.

چطور میتوان مانع از هاتلینک شد ؟

راه های مختلفی برای جلوگیری از هات لینک وجود دارد به عنوان مثال پیدا کردن کل سایت های سازنده هات لینک و حذف هات لینک ها کار زمانبری است و ممکن است نتوانید کل سایت ها را پیدا کنید. هوشمندانه ترین و موثرترین راه جلوگیری از هاتلینک استفاده از ابزار hotlink protection در هاست دایرکت ادمین ایران است.

روش کار با hotlink protection دایرکت ادمین

ابتدا باید به قسمت دایرکت ادمین هاست خود وارد شوید.

روش کار با hotlink protection دایرکت ادمین

در قسمت account manager روی گزینه hotlink protection کلیک کنید

14 1

برای فعالسازی hotlink protection  همانند شکل روی گزینه enable hotlink protection کلیک کنید.

15

با کلیک بر روی enable hotlink protection این قابلیت ایمنی فعال می شود. در صورتی که بخواهید آن را غیرفعال کنید باید روی گزینه disable hotlink protection کلیک کنید.

مطالعه کنید : آموزش هاست دایرکت ادمین

در قسمت URL آدرس دامنه ای که میخواهید hotlink protection روی آن فعال شود نشان داده می شود.

Protected file types : فرمت فایل های را نشان می دهد که hotlink protection آنها را پشتیبانی می کند که به صورت پیش فرض شامل تصاویر با پسوند jpg,jpeg,gif,bmp,ico,svg,png است. در صورتی که میخواهید فایل تصویر با پسوند دیگری نیز پشتیبانی شود باید پسوند آن را در این قسمت وارد کنید.

گزینه

پس از اعمال تغییرات مورد نظرتان روی گزینه save کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شود.

اگر سوالی در رابطه با این مقاله داشتید میتوانید از طریق بخش نظرات با ما در ارتباط باشید.

5/5 - (1 امتیاز)

فرشته شکوه نیامشاهده نوشته ها

Avatar for فرشته شکوه نیا

بیش از 9 سال است که کار ترجمه و تولید محتوا را دنبال کرده و حدود 2 سال است که در زمینه طراحی سایت فعالیت دارد. علاقه زیادی به وردپرس و تجارت الکترونیک داشته و در حال حاضر به تیم تحریریه سابین سرور پیوسته اند.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *