تکنولوژیاینترنتکامیپوترمبانی کامپیوتر

دانستنی های بسیار جالب در مورد کامپیوتر و اینترنت

در این مقاله از سابین مگ قصد داریم چند مورد از دانستنی های مهم و جالب در مورد دنیای کامپیوتر و اینترنت را برایتان نقل کنیم. بد نیست با زبان اعداد به اینترنت سر بزنیم همان پدیده ای که همیشه دنبال آن بوده و سخت به آن وابسته ایم.

دانستنی های جالب در مورد اینترنت

۱-بزرگی و قدرت اینترنت !

گوگل تخمین زده که بیش از ۵ میلیون ترابایت اطلاعات وجود دارد که معادل ۵ میلیارد گیگابایت یا ۵ تریلیون مگابایت میباشد. مغز انسان ظرفیتی معادل ۱ تا ۱۰ ترابایت دارد و اگر متوسط ظرفیت مغز را ۵ ترابایت در نظر بگیریم اینترنت معادل ظرفیت مغز ۱ میلیون نفر انسان روی کره زمین میباشد.

 ۲-میزان دسترسی به اینترنت 

آمار نشان میدهد که ۲۶٫۶ درصد از جمعیت مردم دنیا به اینترنت دسترسی دارند و البته این آمار در قاره ها و کشورهای مختلف متفاوت است. در آمریکای شمالی حدود سه چهارم ، در استرالیا و اقیانوسیه حدود ۶۰ درصد ، اروپا ۵۰ درصد ، آمریکای لاتین و حوزه کارائیب ۳۲ درصد ، خاورمیانه ۲۹ درصد ، آسیا ۲۰ درصد و آفریقا حدود ۸ درصد از مردم به اینترنت دسترسی دارند.

internet of things

۳- ایمیل 

روزانه حدود ۲۴۷ میلیارد ایمیل فرستاده میشود که البته ۸۱ درصد آنها یعنی حدود ۲۰۰ میلیارد از آنها اسپم میباشد. به عبارت دیگر سالانه ۹۰ تریلیون ایمیل ارسال میشود.

۴- نبرد بین تلوزیون و اینترنت 

در حدود ۵۹ درصد از آمریکایی ها بطور همزمان در هنگام دیدن تلوزیون از اینترنت استفاده میکنند. شنیده ها حاکی از آنست که اینترنت بیش از تلوزیون وقت آزاد مردم را به خود جلب میکند.

۵- اینترنت و نوجوان ها 

در آمریکا نوجوان ها در هفته حدود ۳۱ ساعت آنلاین میباشند که ۳.۵ ساعت از آنرا صرف چت با دوستان میکنند ، ۲ ساعت از آنرا صرف بازدید ویدئو های یوتیوب میکنند. بیش از یک ساعت را در سایت های جراحی پلاستیک و زیبایی و ۳۵ دقیقه را هم صرف سایت های کاهش وزن و رژیم غذایی میکنند و ۳.۵ ساعت از آنرا در سایت های دیگر صرف میکنند. در مقایسه با این آمار تنها ۴ ساعت را صرف انجام تکالیف تحصیلی میکنند!

6984d711bb5548a9a9a6c552adeffe1d XL

۶- آمار سایت ها و وبلاگ ها

در اینترنت حدود ۲۳۴ میلیون سایت و ۱۲۶ میلیون وبلاگ وجود دارد.

۷- آمار وبلاگ نویسان دنیا

در حدود ۳۰ درصد آمریکایی ها ، ۶ درصد بریتانیایی ها ، ۵ درصد ژاپنی ها و ۴ درصد برزیلی ها و کانادایی ها از اینترنت استفاده میکنند. ۵۱ درصد وبلاگ نویس ها را خانم ها و ۴۹ درصد آنرا آقایان تشکیل میدهند. ۵۳ درصد وبلاگ نویس ها بین ۲۱ تا ۳۵ سال سن دارند و ۲۰ درصد آنها کمتر بیست سال سن دارند.

۸- اینترنت موبایل

۷۰ درصد از کاربران اینترنت موبایلی زمانی که در بیرون از منزل هستند از اینترنت استفاده نمیکنند. ۸۷ درصد از کاربران از اینترنت موبایلی بیش از یکبار در روز استفاده میکنند و ۵۰ درصد بیش از ۵ بار در روز از اینترنت موبایلی استفاده میکنند. ۸۱ درصد از کاربران در هر نوبت بیش از ۱۵ دقیقه وبگردی کرده و ۶۰ درصد به منظور استفاده از شبکه های اجتماعی از اینترنت موبایلی استفاده میکنند.

pic 13197 1438426748 1

۹- علت استفاده از اینترنت موبایل 

۱۶ درصد از افراد برای سرگرمی ، ۱۰ درصد از آنها برای رسیدن به انواع و اقسام اطلاعات ، ۱۳ درصد برای مقاصد اقتصادی و مدیریت امور مالی و بانکی ، ۳۴ درصد برای استفاده از سرویس های پیش پرداخت و ۵ درصد برای خرید و گیم از اینترنت موبایل استفاده میکنند.

۱۰- آمار شبکه های اجتماعی

توییتر در حدود ۱۰۵ میلیون کاربر دارد، فیس بوک نیز حدود ۴۰۰ میلیون کاربر دارد. تخمین زده شده که یوتیوب بین ۱۲۰ تا ۱۲۴ میلیون کاربر دارد که معادل بیش از یک سوم جمعیت کل آمریکاست.

۱۱- آمار بازدید و استفاده ازشبکه های اجتماعی

در هر دقیقه در حدود ۶ میلیون صفحه فیس بوک بازدید میشود که معالدل ۳۷٫۴ تریلیون بازدید کلی در سال می‌شود. در هر ماه حدود ۲.۵ میلیارد عکس در فیس بوک آپلود میشود.

۱۲- آمار تماشای ویدئو در سایت ها

کاربران اینترنت در هر ماه حدود ۱۲٫۲ میلیارد ویدئو را بازدید کرده که فقط در آمریکا به تنهایی در هر ماه ۹۲۴ میلیون ویدئو در سایت hulu مشاهده می‌شود.

۱۳- آمار توییت ها

روزانه در حدود ۵۰ میلیون توییت انجام شده که این آمار در سال ۲۰۰۷ حدود ۵ هزار بود و در سال ۲۰۰۸ به تعداد ۳۰۰ هزار و در سال ۲۰۰۹ به حدود ۲.۴ میلیون رسید! امروزه در هر ثانیه ۶۰۰ توییت انجام میشود!

 با تشکر از همراهی شما با مقاله دانستنی های بسیار جالب در مورد کامپیوتر و اینترنت

منتظر دریافت نظرات ، انتقادات و پیشنهاداتتان هستیم

5/5 - (6 امتیاز)

اسفندیار سلیمانی

نمیدونم خطرپذیری و ریسک پذیری جزو منه یا من جزو اونا . اما در هر صورت خطرپذیری بالایی دارم و همه چیز رو تست میکنم .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا